tiistai 8. joulukuuta 2009

Tästä se lähtee..

Tänään oli eka päivä kun olin ihan oikeesti siementämässä ihmisten lehmiä. Parin kuukauden päästä tietää tuliko tiineitä.. Jännittävää. Oonko mä sit niitten vasikoiden isä? ;)

Hitaasti, mutta epävarmasti etenee kaikki projektit. Meidän eteisen kaaos alkaa levitä keittiön puolelle.. Eli Kävin eilen asioilla ja ostin sitten uuden akvaario alle sopivan kaapin. Kasasin sen omin pikku kätösin ja se on nyt paikallaan. Sillä paikalla ollut kaappi on nyt keittiön ja eteisen välillä matkalla ulos. Katri sen heti ilmoitti huostaanottavansa. Mutta ei luvannut tulla hakemaan sitä ennen joulua. Pitää viedä se vaikka vikkilään varastoon. (Tosin nyt siis akvaario on siirtynyt eteisen lattialta keittiöön paikalleen..Jotain edistystä edes)

Joulu tulee! Jee :) Ostin plantagenista kolme hyasinttia ja kaks jotain vihreetä-mitä-ne-nyt-on ja robbarista lasisen ihanan astian ja askartelin niistä ja akvaarion mukana tulleesta hiekasta ja pihasta otetusta jäkälästä ihan itse hienon joulukukka-asetelman. :) Oli kivaa. Mä voisin ottaa siitä kuvan teille, mut kun mulla ei oo nyt sitä kameraa..

Tänään oli ällöttävän harmaa päivä. Ja muutenkin "päivä" on vaan lyhyt hämärä kahden pimeen välissä. Onneks kohta rupee taas päivät piteneen. Tee tässä nyt jotain järkevää kotona kun aina on pimeetä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti