lauantai 22. toukokuuta 2010

Toukokuussa ei...

pidetä vapaapäiviä, nukuta, harrasteta jne... Totuuden nimissä, mä olen kyllä ehtinyt laittaa puutarhaa, puuhailla elukoitten kanssa ja sen sellaista. Veljeni Ilkka tuli meille suorittamaan harjotteluaan ja Ilkasta on todella iso apu. Mun tärkein tehtävä onkin ollut ruuan laittaminen että pojat jaksaa tehdä pitkää päivää.

Pirjo-opettajamme soitteli tuossa eilen että teoriakokeiden tulokset on viimein tulleet ja hienosti on mennyt läpi. :)

Lampaat on päässeet laitumelle, kirmaavat siellä ihan onnessaan ja syövät ruohoa harvinaisen tyytyväisen näköisinä. Ainakin Flikkan ja Otto konttasivatkin jo sujuvasti tarhan aidan ali syömään sitä kuuluisaa vihreämpää ruohoa. Tarhan aitahan on siis tehty alunperin shettiksen kestäväksi, ei lampaan. Parista kohtaa mahtuu siis yritteliäs lammas konttaamaan ali.

Ponit on vielä ponilassa, narun päässä ovat päässeet syömään nekin vihreää. Kaksi tyttöä, Tiina ja Maija, kävivät sunnuntaina vähän ratsastamassa poneilla. Tytöt lupasivat tulla jatkossakin auttamaan ponien kanssa. Tarkoituksena on siis opettaa Viltsullekin ratsuna olemista, mutta mulla ei siis ole ollut yhtään tarpeeksi pientä ratsastajaa jonka olisi voinut laittaa Viltsun selkään. Sunnuntaina Viltsu oli tosi hienosti, vähän mentiin käyntiä ja ravia. Tosin Viltsuhan oli tosi helppo opettaa ajollekin, kaikki kävi. Sääli että Viltsu on ylikorkee.. Viltsulla on aika mukava ravi ja halua juosta. Ihastelin sitä viimeksi tänään aamulla kun kävin Viltsun ja Pennin kanssa ajolenkillä. Penni on muuten taitava, se osaa tulla kärryille kyytiin käskystä. Pyydän sen aina kärryille kun ollaan autotiellä ja kun ollaan kotitiellä se saa juosta vapaasti edellä/vierellä.

Konnatkin ovat päässeet ulos kun on yötkin niin lämpimiä.

Akvaariossa uiskentelee tällä hetkellä ne kolme taistelukalaa ja kolme täplämonnista. Lisä kaloja suunnitellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti