torstai 26. maaliskuuta 2009

Karitsoita!

Viime viikon keskiviikkona Iita synnytti aamuyöllä kaksi reipasta pässi karitsaa. Molemmat ovat mustia joilla on valkoista päässä. Mulla on niistä kuvia jo kamerassa, lisäilen kun ehdin. (=Kun lakkaa laiskottamasta. Mulla on kaikki muut kuvat Villen koneella enkä viitsi laittaa niitä kahdelle koneelle. Nyt olen siis omalla koneellani joka on viimein päättänyt toimia. Ainakin välillä. Näytönohjain ei halua aina toimia...)

Kevät on selvästi jo tulossa. Boy ja Viltsukin on sitä mieltä. Ne nimittäin pudottavat karvaa... Että missä on ne kaikki innokkaat pikku tytöt jotka haluaa päästä harjaamaan poneja?!? ;) Ihan totta, ponit oli pitkälle syksyyn laitumella ihan tien vieressä, eikä kertaakaan näkynyt yhtään ketään. Tai no naapurin eläkeikäinen täti päiväkävelyllään kävi niitä katselemassa. Hämmentävän hiljainen tämä kylä. Täällä ei vissiin ole lapsia... Tai sit niitä ei kiinnosta ponit.

Totsi on edelleen kyläilemässä. Pennistä on kyllä kasvanut jo vauhdilla iso koira. Ei se enää ole mikään pentu, pakko myöntää. Penni ottaa ilon irti siitä että on ainoa koira talossa. Siitä on selvästi mukavaa kun ei tarvitse jakaa meidän huomiota Totsin kanssa.

Tomaatin ja paprikan taimet voivat ikkuna laudalla hyvin. Eilen posti toi taas uuden lehden joka on täynnä ihania ideoita ja kauniita kuvia puutarhoista. Jos vielä jotain kukkia laittaisi siemenestä kasvamaan.. *sormet syyhyää päästä laittamaan pihaa* Kevät on kyllä ihanaa aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti