tiistai 31. maaliskuuta 2009

Penni hammaslääkärissä ym.

Eilen kävimme Pennin kanssa taas hammaslääkärissä. (Sen yläpurennantakia.) Tarkoituksena oli amputoida toinen alakulmahammas, joka painoi yläkulmurin sisäpuolelle. Kun Penni oli laitettu unille, Hellu tuli sanomaan että tulepa katsomaan, hampaasta oli kiille rikki ja päädyttiin poistamaan koko hammas. Että nytpä se ei sitten varmasti aiheuta enää murheita. (Jos yhtään kiinnostaa hammas jutut, kannattaa käydä anidentin sivuilla, siel on paljon tietoa.) Nyt Pennillä on sitten pureskelu kielto kaksi viikkoa. Eli taas turvotettua nappulaa ruokalistalla.. Pennin mielestä se on vauvojen ruokaa, eikä sopivaa hänelle koska hän on jo iso tyttö. ;) Syö kyllä kiltisti kun ei muutakaan ole tarjolla, mutta katsoo aina mua sen näkösenä että "Ootko tosissas?" Nyt kaksi ekaa päivää leikkauksen jälkeen ovat tärkeimmät olla pureskelematta mitään kovaa. Pennin ahkeruuden ja kekseliäisyydenn tuntien tein sota suunnitelman miten uskallan jättää sen kotiin: sekä kuonokoppa että kauluri ja kaikki lelut, halot ym pois ulottuvilta. Ja Ville tietysti käy muutenkin tässä kotona päivän aikana. Luulen että selvitään kunnialla niin että leikkaus haava saa rauhassa mennä kiinni. Penni on niin reipas. Kauluri ei edes hidasta sen menoa, vaikka aluksi se tökkäsi kaikkiin tuoleihin ym. Äkkiä Penni oppi sen kanssa olemaan.

Lampaista otetut kuvat ovat nyt vihdoin koneella. Olin taas viikonlopun töissä eli en kauheesti oo kotona jaksanut värkätä ylimäärästä mitä ei oo ollu pakko. Tänään oli ihana nukkua pitkään, nousin ylös vasta seitsemältä. Mutta tässä nämä:Iita, Antero ja Otto


Valtteri

Ja tarkka silmäiset huomaavat että korvamerkit puuttuvat. Ne on olemassa, mutta yllättäen meidän pihdeillä ei sitten saanutkaan näitä merkkejä laitettua. (Lampaille saa ainakin neljää erilaista merkkiä) Pihtien metsästys käynnissä...

Linturintamalle kuuluu sellaista, että pitänee alkaa etsiä Tiitelille ja Taatelille uusia koteja, alkavat olla jo niin isoja. Ja myös Pablolle pitää etsiä uusi koti, se ei oikein sovi porukkaan, Niki kiusaa sitä. (Tiiteli ja Taateli ovat omassa häkissään ja loput toisessa. Enempää ja/tai isompia häkkejä ei sovi ennenkuin remontti on valmis ja se ei oikein etene tällä hetkelle, Villellä on niin paljon muitakin(= oikeita) töitä.)

4 kommenttia:

 1. i don't understand about your writing cause you use a another langguange... please visit my blog too
  by...
  http://andrawan-aliengaul.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Moi Terhi ja muu sakki

  Toivottavasti Pennin suu nyt tämän jälkeen on kunnossa. Suun haavat yleensä paranee nopeesti ja kohta Pennillä on taas koko kalusto täydessä käytössä. :)

  Sellaista kysyisin, että saanko linkittää tähän blogiin mun kotisivujen blogilistasta? Sieltä missä on muitakin Matin, Ettan ja Ritan pentujen omistajien blogilinkkejä.

  Kuhan kiireiltäsi ehdit niin olis kiva nähdä Penniä joskus.

  Terkuin
  Kasvattajatäti Päivi

  VastaaPoista
 3. Heipä Hei!
  Koitin soitella sulle tänään! Toivottavasti sait viestini, meillä on siis kipeätä porukkaa joten pakko peruuttaa tämän vkolopun treffit ettei tule teillekin.
  Ihania kuvia vauvoista ! :) Tulee karitsakuume itsellekin.
  Sain viimein aikaiseksi aloittaa ihan omankin blogin, tänne ei anna kommentoida ilman :(
  Oletko tulossa maanantaina töihin? olen siellä varmaan itse "normaaliin aikaan" joten juodaan vaikka päiväkahvit. Pääsiäispyhinä voin ajella vaikka päivittäin jos seura kelpaa ;)

  VastaaPoista
 4. Onpas söpöjä nämä Otto ja Antero! Terveisin äiti (:

  VastaaPoista