perjantai 10. huhtikuuta 2009

Sport horsesta metsäponiksi kertaheitolla

Kyllä meillä tapahtuu!

Pv-ruuna Aferists eli Affu on mun ja Kiken projekti, tai tarkoitus oli että lähinnä Kiken. Tallilla tuli tarhaus ongelmia. Halusimme pitää Affua jatkossakin tarhassa, joten hain sen keskiviikkona kotiin. Töiden jälkeen kävin hakemassa yhden tutun kopin lainaan, pakkasin Kultsin mukaan ajelulle Affun seura neidiksi. Ajelimme Ylöjärvelle ja takaisin. Matka meni ihan hyvin. Ilta oli tietysti myöhä, kun pääsimme kotiin. Ja koska meidän tie on aika huonossa kunnossa, jätin kopin navetan pihaan ja loppu matka mentiin kävellen. (n.1 km) Nyt Affu on ponien kanssa kuusen juurella meidän pihassa. Hiukan se näyttää isolta shettiksen vieressä. "Kuka ei kuulu joukkoon.." Affulta ja Boylta väänneltiin hokit pois, nyt niitä enää muutenkaan tarvita, pikkuponeillahan ei kenkiä olekaan. Affu ei yrittänytkään isotella poneille vaan tyytyi heti olemaan lauman alin. Viltsu ja Affu söivätkin eilen samasta kasasta. Boy vähän pomottaa Affua, Kultsin lähelle ei ole menemistä.. ;) Meitin hurja suojelee laumaansa.

Pennin suu on parantunut hienosti. Saldo tällä hetkellä kaksi hajonnutta kauluria. Penni ei yhtään varo, vaikka kauluri osuu ovenpieliin ym, eikähän se sellaista kestä. Vaikka olis ilmastointi teippi vahvisteet. Kaulurin kappaleet vaan lentelee kun Penni viilettää.. Nythän se jo kohta saa taas pureskella vapaasti kaikkee. Tai siis ei nyt sentään kaikkee.. Mutta siis hampaat on kunnossa. Pennillä on muuten hauska tapa pitää etutassuja ristissä, kun se on makuulla. Aamullakin se makaa patjallaan (=vanha sohvatyyny) jalat ristissä sen näköisenä että "Jo oli aikakin nousta ylös.."

Totsi tulee maanantaina kotiin. Totsi on ottanut asiakseen huolehtia meidän vaarista. Ennen se Mutalassa ollessaan nukkui aina äitin ja isän sängyn alla, mutta nyt se on kuulemma nukkunut vallan vaarin sängyn alla. Ja pihalla se pysyy paljon vaarin pyörätuolin lähellä. Totsilla on tärkeä tehtävä. Ainakin omasta mielestään. :) Kyllä koirat on fiksuja. Ne ymmärtää paljon enemmän kuin useimmat ihmiset.

Kevät tulee ihanasti (ja kuraisesti). Kukkapenkistä alkaa kurkistella narsissit ja krookukset. Ikkunalaudalla taimet kasvavat niin, että kohina kuuluu. Kasvihuone vain loistaa poissaolollaan. Mulla on jo visio mihin ja miten se rakennetaan vanhoista ikkunoista. ;) (Visioita on ja niitä riittää.. Kukahan vielä ehtis toteuttaa ne kaikki?)

Lampailla oli merkittävä päivä tällä viikolla. Saivat merkit korviin. Nyt ne on sitten ihan virallisesti olemassa. Ville ihan itse askarteli noille merkeille sopivat pihdit ja ihan toimivat tuli. On mulla taitava mies.

Tiiteli ja Taateli on kasvanu hurjasti, sitten viime kuvien. Nyt niillä on molemmilla jo kokonaiset hienot sulkapeitteet. Ja voi että mikä sirkutus meidän olo huoneessa välillä käy. Kovasti niillä on asiaa. Tai asiasta niin tiedä, mutta ääntä ainakin lähtee.

Nyt mä olen taas viikonlopun tai siis koko pääsiäisen töissä. Mä oon tehny viimeaikoina aika ahkerasti viikonloppuja. Rupee jo tuntuun et mä oon kokoajan töissä. Töiden teko häiritsee ikävästi harrastuksia.. Mut saapa sitten pitää arkivapaita kun tarvii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti