sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kirmaavia penejä..

Voi että sentään. Elämä ilman kaikkia eläimiä olisi... rauhallista. Saisi tehtyä suunnittelemansa asiat (todennäköisemmin kuin nyt) ja voisi nukkua kunnolla. Mutta olisi myös aika tylsää ja sisällötöntä. Onhan tosi paljon kivempaa peittää tv liinalla (että sinne ei menisi höyheniä ja siemenen kuoria) ja imuroida olohuonetta kuin katsoa sitä tv:tä. Jne.

Pääsin eilen lähtemään töistä ajoissa ja mulla oli sellanen harhakuvitelma, että pääsen ajoissa nukkumaan. Turha luulo. Tällä kertaa kiitos kuuluu Affulle. Suunnitelman mukaan hain Affun tarhasta (Se on muuten sopeutunut hyvin, ei olisi halunnut lähteä sieltä.) kävin taluttamassa ja pyöräytin sitä vähän liinassa käyntiä ja ravia. Halusin nähdä miten se käyttäytyy maastakäsin ja miten liikkuu. Ihan ok. On se vaan komia heppa. Kun lopetin Affun kanssa, annoin iltaheinät tarhaan ja ajattelin, että käyn Boyn kanssa ruokkimassa lampaat. Affu hätääntyi Boyn lähdöstä niin, että hyppäsi portin (Sisällä oleva käyntiportti) yli ja kirmaili sitten ympäri pihaa. Tai onneks ei pihaa vaan lähinnä siinä pellolla. Tuuppasi Boyn takas tarhaan, pyydystin Affun ja laitoin sen takas. Uusi yritys. Nyt laitoin ponilan ovat kiinni niin ei avoimet ovet houkuttele lähtemään perään. Boy oli aika reippaalla tuulella. Ruokittiin pikaisesti lampaat ja palattiin takaisin. Affu oli tarhassa rauhattomana. Ehkä shettikset on sen mielesta liian pieniä sen kavereiks. Tai sit se vaan on ihastunu Boyhin. ;) Ihme laumasielu. Kun avasin ponilan ovea Affu oli äkkiä rynnännyt sisälle ja tuli taas portin yli. Tällä kertaa se oli huolimaton ja takajalallaan raapaisi portin nurin. Portti on siis aika hepposilla saranoilla paikallaan, ylä sarana irtosi. Koska olin Boyn kanssa ovella Affu ei päässyt juoksentelemaan pitkin pihaa.. Voidaan todeta, että puoliverisiä ei oo tarkotus pitää poniaidoissa. Ja sensijaan että olisin ollut jo nukkumassa, pääsin vielä virittelemään vesiletkua, että sai huuhdottua Affun jalat ja näki tuliko vaurioita. Pinta naarmu vain.

Päivänsaldo: kaatunut portti, irronnut kenkä (Affulta) ja pinta naarmu takasessa (sekin Affu).

Pitäskö sitä ruveta kasvattaan hamstereita tai harrastaa muita vähemmän vaivalloisia eläimiä?

Pennillä on tänään viimeinen päivä pureskelu kieltoa. Voidaan taas kaivaa kaikki lelut esille. Penni parka, se yritti syötyään tarjota ruokakippoa, että jos vaikka tällä voitaisiin leikkiä.Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhan hoito, eikä sekään ole niin kovin tärkeää.
-kiinalainen viisaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti