keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Ratsutytön paluu..

...tai jtkn. Voi että sentään. Mulla on viha-rakkaus suhde tohon ratsastus toimintaan. Toisaalta se on ihan mukavaa, toisaalta kauheen vaivalloista ja mulla olis muutakin tekemistä eikä täällä oo kunnon paikkaa ts kenttää tai maneesia rats. matkan päässä. Vähän tylsää ratsastella tiellä edes takaisin edes takaisin edes takaisin. Kokeilin tänään vähän miten siirtymiset onnistuu. No, onnistuu pelkällä istunnalla, käynti-ravi, ravi-käynti eikä auttanu vaik lisäsin pysähdykset. Ravi-seis-ravi. Sekin onnistuu. Tylsää. Ainoo mikä ei oo hyvin, niin se heittää tyhjäksi vaik ei edes ota ohjia. Ihme takaperin ratsastettu.. Pitäs siis päästä ratsastaan kunnolla eteen, mut eihän se oikein tääl onnistu. En haluu ottaa turhaa riskiä et se lähtis liikaa eteen ja sit me oltas jossain ojassa tai puskassa tai routakuopassa tai vaikka vaan usvatettas kovalla tiellä. Kun ei oikeen tiedä miten toi heppa reagoi mihinkin ja sopivaa pohjaa ei oikeen oo. Pitää hinata toi johki maneesiin joskus.

Voi hyvä ihme Kike, mitä sä oikeen oot tehny noilla jalustimilla?!? Mä pidensin niitä n.6 reikää.

Eilen oli muuten kengityspäivä. Aferists ja Boy kesäkenkään ja ponien vuolu. Ja koska tuossa ponilassa ei ole kengitykseen sopivaa paikkaa, hinasimme koko konkkaronkan Villen kanssa talliin, valjastuspaikalle. Ja takaisin tulin yksin. Aferists toisessa kädessä ja ponit toisessa. Onnistui ihan ok. Ratsastelin navetan pihassa sillä aikaa kun poneja laitettii. Penni oli ihan varma et ollaan lähdössä johonkin ja juoksenteli mukana edestakaisin. :) Penni kun on tottunut ponien kanssa että aina kierretään joku lenkki. Tänään se oli jo fiksumpi.

Yritteliäs pikku koiramme Penni on taas tempaissut. Penni on kävellyt grillin päällä. Kuratassunjäljet paljastavat. Kaikkee sille tulee mieleenkin! Grilli ja puutarhakalusteet otettiin viikonloppuna esille ja grilli on niin lähellä rappusia että Penni on rappusilta päässyt grillin päälle.

Nyt on virallisesti kevät meillä alkanut, kaivoin tänään fillarin talvisäilöstä ja Viltsu nukkui pihalla (makuullaan) auringon paisteessa. Ja kukkapenkissä krookuksissa on jo neljä nupulla. Soittelin eilen Murren kanssa. Siel on viel lunta maassa ihan kunnolla. Heh.

Mutta nyt nukkumaan et jaksaa herätä aamulla töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti