lauantai 6. kesäkuuta 2009

Löydä itsesi puutarhasta...

Kevät on vaihtunut kesäksi yhdssä hujauksessa. Lampaat ja ponit on laitumella, aitoja olen rakentanut hikihatussa. Konnatkin oli jo pihalla, mutta nyt kun tuli nää kylmät kelit piti ottaa ne sisälle. Meidän talo on näyttäny just siltä että oon töitten jälkeen suunnistanut suoraan pihalle ja tullut vasta illalla sisään. Olisi suorastaan rikos tiskata tai imuroida jos on ulkona nätti ilma. Sitä paitsi keväällä pitää tehdä kaikkee tärkeempääkin kuin siivoaminen. Sitä paitsi ei sitä edes huomaa että sisällä vallitsee kaaos, jos on koko ajan pihalla :) *Kootut selitykset* No, eiköhän se tästä helpota, kun mulla alkaa kesäloma ensiviikolla. Nyt olen siis töissä koko viikonlopun.

Poni lauman kokoonpano on muuttunut. Affu on Tuusulassa Jonnan ratsastettavana, Kultsi lähti takaisin kotiinsa Ikaalisiin ja suokki tamma Nyyperi tuli meille. Nyyperi on nyt siemennetty komealla orilla Sangen Tuima. Nyt jännityksellä odotamme tiineystarkastusta.

Tiiteli ja Taateli ovat edelleen kotia vailla.

Ja Penni on niin iloinen. Se on kyllä mahtava koira. Että miten on saatukin tuon kokoiseen pakettiin niin paljon positiivista energiaa.

Yritän alkaalla viikolla laittaa taas kuvia. (Poneillakin alkaa olla kesäkarva, että kehtaa niitäkin kuvata...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti