torstai 10. syyskuuta 2009

Flickan lauman uusin jäsen!

Uuhi Flickan on liittynyt laumaamme. Nyt laitumella viipottaa siis viisi lammasta. Yritän ottaa uusia kuvia kunhan kerkiän. Koko ensiviikon olen koulun puolesta Outokummussa opettelemassa siemennystä.

Pennin ja Totsin kanssa vierailimme Pennin kasvattaja Päivin luona viikonloppuna. Saimme uusia vinkkejä koulutukseen, tapasimme muita koiria ja koiraihmisiä ja oli hurjan mukavaa.

Boyn ystäville väliaikatietoja, että vielä vanhakin jaksaa.. Ajoin Viltsulla ja otin Boyn perähevoseksi. Voi että mikä porsas! Boylla oli tosi kivaa, se yritti mennä kärryistä ohi ja yllytty Viltsun kilpajuoksuun. Viiletimme aika haipakkaa pitkin sänkipeltoa. ;) Ei hätää, tilanne oli ihan hallinnassa, mutta annoin poikien vähän päästellä kun oli niin kovasti virtaa. Tekee välillä ihan hyvää saada Boyltakin hengitystiet kunnolla auki. :)

1 kommentti:

  1. Moi!
    Viltsulle kovasti terveisiä! Kultsillakin on ajettu, kun saatiin tutulta lainaan ajovehkeet (meille kun tuli treeniin Bella- niminen shettisneiti..). Minutki ylennettiin russin apuvalmentajaksi, kun päävalmentaja laittelee itse mielummin tuota kilpakuntoista Bellaa...=D

    VastaaPoista