perjantai 4. syyskuuta 2009

Seminologiksi

Hyvää Syksyä kaikille!

Olen pahoillani että kesä on ollut hiljaisempaa, mutta kesällä ei millään malta olla koneella kun on niin paljon mukavampiakin asioita..

Tällä viikolla aloitin opiskelut Keuda Mäntsälässä, Saaren kartanolla. Eli siis samassa pihapiirissä kuin klinikka. Olen vuoden mittaisella seminologin ammattitutkintoon tähtäävällä kurssilla. Eli ensikeväänä suoritamme näyttötutkinnon jonka suoritettuamme olemme seminologeja. (Eli keinosiementäjiä, mikäli se oli jollekin epäselvää) Lähinnä keskitymme nautoihin sillä niitä yleensä semmarit siementävät. Sian siemennys on nin helppoa että se tehdään yleensä tilalla itse. Jonkin verran sian siemennyksiäkin tulee vastaan joten sekin opetellaan.

Ja asiasta villasukkiin.. Pääsin leipomis harrastuksessa aivan uudelle tasolle. Löysin blogin jossa on taivaallisen ihania reseptejä. Muutamaa olen jo kokeillut. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan. Leipominen ei ole ollenkaan niin vaikeaa kuin voisi kuvitella. Ja tekemällä oppii. :)

1 kommentti:

  1. Kiitti vielä, että tulit Pennin kanssa käymään pentupäivillä. Oli hauska nähdä miten hieno likka Pennistä on kasvanut.

    Toi sun löytämä kakkublogi on super. Mun on pakko tulla hakemaan sieltä reseptejä ja kokeiltava niitä. :) Ihan tuli vesi kielelle.

    VastaaPoista