tiistai 16. maaliskuuta 2010

Lomailua ja työntekoa

Kevät etenee hurjaa vauhtia. Yhtäkkiä on jo maaliskuun puoliväli! Käsittämätöntä!

Tämän kuun ensimmäisen viikon eli vko9 olimme pohjoisessa lomailemassa. Porukalla vuokrasimme mökin Tepastolta, eli Leviltä vähän ylöspäin. Kolmena päivänä kävimme laskettelemassa Levillä ja sen lisäksi kävimme kokeilemassa lumikenkäilyä ja koiravaljakkoa. Molemmat erittäin koukuttavia lajeja. Suosittelen. Suunnittelin jo että voisi katsella keväällä jos tulee hyviä alennuksia lumikengistä, voisi ostaa itsellekin. Se oli oikeesti vielä hauskempaa kuin hiihtäminen! (Nyt joku ajattelee että eihän hiihtäminen oo hauska... Onse! Ni.)
Ja koiravaljakko hurmasi kaikki. Pojatkin oli ihan innoissaan, että kun takaisin etelään ajellessa kyselin että mikä oli viikossa hauskinta, tuli oman mieheni suusta ensimmäisenä vastaus koiravaljakko. :D (Mikä hieno tilaisuus alkaa lobata seuraavaa koiraa sisään... ;) )

Kyllä siellä sielu lepäsi.

Ja Kike raukka oli taas ohjelmoitu meille viikoksi hoitamaan koko eläintarhaa.. Kiitos Kike!!

Ja sitten takaisin arjen aherrukseen. Lehmien siemennys jatkuu.. Jostain pitäisi ottaa aikaa ja alkaa kerrata muistiinpanoja. Näyttökokeet nimittäin lähestyvät. Huhtikuu ei ole ollenkaan niin kaukana kuin luulisi.

Eilen levitin keittiön lattialle molempien ponien valjaat ja puunasin niitä oikein antaumuksella. Valjaiden pesussa on jotain terapeuttista.. Ja kyllä, kun on tarpeeksi vanha (mä siis olen) saa levittää kahdet valjaat hujan hajan pitkin keittiön lattiaa. (Siinä vaan sattu oleen harvinaisen sopiva tyhjä tila...) Joskus on mukavaa olla aikuinen.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti